Corpus Vitrearum Medii Aevi-Catalunya Jornada d’estudi 20 de juliol 2015 (IEC)

Posted on Actualizado enn

Corpus Vitrearum Medii Aevi-Catalunya

Jornada d’estudi 20 de juliol 2015  (IEC)

Call for Papers. Appel à Communications. Comunicacions

11029487_798092606944640_6158662592820700864_n

El Corpus Vitrearum Medii Aevi-Catalunya organitza el dia 20 de juliol 2015 una jornada d’estudi a Barcelona en ocasió de la publicació del Cinquè i darrer volum del Corpus català. La jornada s’estructurarà en dues seccions, de mati i tarda, amb una presentació-debat sobre els dos toms del 5e volum que acaba de sortir.

S’obre un període de presentació de propostes de comunicacions amb contribucions inèdites sobre temes relacionats amb els vitralls medievals de Catalunya, contribucions temàtiques o novetats en tots els sectors de la recerca.

Les propostes, acompanyades del títol, d’un resum i d’un curt CV s’han d’adreçar a la Secretaria del Corpus (Dra Sílvia Cañellas silvcane@gmail.com), abans del dia 15 d’abril 2015, que les sotmetrà al Comitè Català del CVMA.

———————–

Le Corpus Vitrearum Medii Aevi-Catalogne organise le 20 juillet 2015 une journée d’étude à Barcelone en rapport avec de la sortie du cinquième et dernier volume de la publication du corpus catalan. La journée sera structurée en deux sections, matin et après-midi, et comprendra une présentation débat à propos des deux tomes du dernier volume du CVMA-Catalogne.

Cet appel à communications concerne des contributions inédites sur des aspects en rapport avec les vitraux médiévaux de Catalogne, des contributions thématiques ou des nouveautés dans tous les champs de la recherche.

Les propositions, accompagnées du titre, d’un résumé et d’un bref CV doivent être adresses au Secrétariat du Corpus (Dra Silvia Cañellas silvcane@gmail.com), jusqu’au 15 avril 2015. Elles seront soumises au Comite du CVMA Catalogne.

Anuncios

Un comentario sobre “Corpus Vitrearum Medii Aevi-Catalunya Jornada d’estudi 20 de juliol 2015 (IEC)

    Sílvia cañellas martínez escribió:
    marzo 6, 2015 en 7:04 am

    Gràcies Sílvia

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s